Komunia
PRZYKŁADOWE MENU KOMUNIJNE
OBIAD
- rosół z makaronem,
- ziemniaki/kluski śląskie,
- rolada wołowa w sosie własnym,
- kotlet schabowy,
- - udko z kurczaka,
- szaszłyk wieprzowy,
- sałatka lub surówka z białej kapusty,
- mizeria,
- sałatka z buraków.
DESER
- tort, ciasto, kawa,
- lody z bitą śmietaną i owocami.
ZIMNA PŁYTA
- wędliny,
- sery żółte,
- marynowane warzywa,
- galaretka drobiowa/wieprzowa,
śledź w oleju,
- ryba po grecku,
- sałatka jarzynowa/brokułowa, królewska.
DANIE GORĄCE
- kotlet de volaille, pieczone ziemniaki, surówka sezonowa.
NAPOJE
- herbata,
sok w dzbankach,
- woda z cytryną w dzbankach,
- napoje gazowane.
MOŻLIWOŚĆ DOPASOWANIA MENU DO POTRZEB KLIENTA, KONTAKT 509-914-716