Komunia

PRZYKŁADOWE MENU KOMUNIJNE

 

OBIAD

- rosół z makaronem,

- ziemniaki/kluski śląskie,

- rolada wołowa w sosie własnym,

- kotlet schabowy,

- - udko z kurczaka,

- szaszłyk wieprzowy,

- sałatka lub surówka z białej kapusty,

- mizeria,

- sałatka z buraków.

DESER

- tort, ciasto, kawa,

- lody z bitą śmietaną i owocami.

ZIMNA PŁYTA

- wędliny, 

- sery żółte,

- marynowane warzywa,

- galaretka drobiowa/wieprzowa,

śledź w oleju,

- ryba po grecku,

- sałatka jarzynowa/brokułowa, królewska.

DANIE GORĄCE

- kotlet de volaille, pieczone ziemniaki, surówka sezonowa.

NAPOJE

- herbata,

sok w dzbankach,

- woda z cytryną w dzbankach,

- napoje gazowane.

MOŻLIWOŚĆ DOPASOWANIA MENU DO POTRZEB KLIENTA, KONTAKT 509-914-716